ПОЛИТИКА ЗА РЕФУНДИРАЊЕ

СЛЕДЕЊЕ НА ПРАТКА

Веднаш по испорака на вашата пратка ќе добиете извесување на вашата е-меил адреса или СМС порака на вашиот мобилен телефон со информации кој доставувач ќе ви ја достави пратката.


ВРАЌАЊЕ НА ПРАТКА

Ве молиме контактирајте нè во рок од 48 часа доколку има проблем со вашата нарачка. Сите неотворени производи може да се вратат за целосна наплата во рок од 5 работни дена од денот на примање. При враќање, производите (пакетите) мора да бидат потполно запечатени, неотворени и во оригиналното пакување. Задолжително да се испраќаат назад на адресата за враќање на Be Healthy заедно со сметката што сте ја добиле заедно со производот. Сите производи мора да бидат осигурени правилно од страна на клиентот. Повратот ќе се издава по приемот на вратените производи, минус оригиналните трошоци за превозот. Доколку производите не се осигурани правилно и се изубат или оштетат при враќање, не можеме да дадеме надоместоци. Откако ќе го контактирате нашиот оддел на тел. +389 75 416 001 и добиете број за авторизација за враќање, може да го испратите вашиот пакет на следната адреса:

Бул. Теодосиј Гологанов бр 74 – 1000 Скопје

ОШТЕТЕН ИЛИ ПОГРЕШЕН ПРОИЗВОД

Доколку вашата нарачка пристигнала оштетена или сте го добиле погрешниот производ, контактирајте нè во рок од 48 часа по приемот на вашата нарачка за да ги преземеме потребните задолженија према вас.