НАША МИСИЈА

Слободата на живеењето отсекогаш било императив за секоја слободна индивидуа, растеретена од стравови и општествени окови полни со правила , норми и бесмислени закони.

Веруваме во природата и природните инстинкти нашето битие кое е во постојана борба за опстанок со напливот од наметнати индустриски отрови на ментален и на телесен план.

Исто така веруваме дека со нашиот начин на живот ќе помогнеме во оздравувањето на нашето ментално и физичко тело како и на нашата планета како мајка заштитничка на нашето постоење.