Путери

Природни и свежи , изработени без адитиви.

Да ги промениме навиките !

Путерите на BeHealthy се изработени од исклучиво природни состојки без адитиви а со цел да ги  зачуваат хранливите состојки во својата природна биолошка вредност.

Пакувани се во стаклена амбалажа со вакумско затварање што гарантира безбедност на природната хранливост на продуктот.
Нарачките се изработуваат свежо, истиот ден и се испорачуваат за 48 часа.

Рачно испишаниот датум на производство гарантира увид во свежината на изработениот путер.
Рок : 8 месеца во фрижидер и 6 месеца на собна температура. 

Има 7 производи.

Приказ 1-7 од 7 ставка(и)

Активни филтри