Двојно чоколадо

96,00 ден
Со данок

ПРОТЕИНСКИ КОЛАЧ - ДВОЈНО ЧОКОЛАДО
Состав : Ораганско овесно брашно , Органско пченично брашно , Протеин сурутка ( млеко ) , Пребиотик влакна од тапиока , Нерафиниран шеќер , Чоколадни капки , Мед , МАсло од палма , Какао , Какао путер , Сочогледов лецитин , Сол , Природен ванила вкус и Сода бикарбона.
Тежина : 80 гр 

Количина

 

Политика за безбедност

 

Политика за испорака

 

Политика за враќање

ПРОТЕИНСКИ КОЛАЧ - ДВОЈНО ЧОКОЛАДО
Состав : Ораганско овесно брашно , Органско пченично брашно , Протеин сурутка ( млеко ) , Пребиотик влакна од тапиока , Нерафиниран шеќер , Чоколадни капки , Мед , МАсло од палма , Какао , Какао путер , Сочогледов лецитин , Сол , Природен ванила вкус и Сода бикарбона.
Тежина : 80 гр.
Рок на траење : 6 месеци од денот на производство
Складирање : На темно и суво место до 25 Ц.